Chinese_simplified English French German Romanian Spanish
Home Despre noi

Cabientul de Avocat „DANIEL VOCHESCU” a luat fiinţă în anul 2006 având o experienţă acumulată în domeniul juridic de peste 15 ani, îndeplinind şi alte funcţii în domeniu juridic

Cabinetul nostru şi-a pus temeliile pe execelenţa juridică, transmisă prin experienţa acumulată în timp, formând împreună cu colaboratorii, o echipă energică, care îşi propune să păstreze standardele înalte ale profesionalismului juridic.

Activitatea noastră este axată pe calitate, atenţie la detalii şi oferirea de servicii personalizate.

Caracteristica principală care defineşte Cabinetul nostru este abordarea cu seriozitate a fiecărei situaţii, activitatea fiind concentrată pe o gamă de servicii juridice, ce cuprinde consiliere, consultanţă şi reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti, precum şi în faţa altor instituţii.

Cunoaşterea în profunzime a unor domenii juridice garantează calitatea serviciilor pentru orice provocare adusă de clienţii noştrii.

Experienţa noastră profesională ne permite acoperirea eficientă în domenii ca dreptul civil, dreptul afacerilor şi al societăţilor comerciale, dreptul muncii sau dreptul contencios administrativ si fiscal.

Dacă drepturile civile, de orice natură, vă sunt în pericol, suntem alături de dumneavoastră pentru a vă menţine sau, dimpotrivă de a le aduce în patrimoniul dumneavoastră.

Orice idee doriţi să o transformaţi în realitate, vă vom ajuta cu procesul juridic complet, necesar pentru a lansa propria afacere.

Vom acţiona prompt pentru protejarea drepturilor dumneavoastră!